Пропонуємо вашій увазі упаковку у вигляді бонбоньерка! 🙂 Бонбоньерки — невеликі коробочки з частуванням або презентом для ваших гостей, які прийшли на ваше весілля, день народження, вечірку або будь-яке інше торжество. Наповнення бонбоньєрки може бути найрізноманітніше: цукерки, печиво, шоколад, фрукти і навіть мило, свічки та іграшки! Тому ми пропонуємо кілька видів і розмірів бонбоньєрок. Також є можливість купити бонбоньєрки оптом, для наших постійних і оптових покупців.

Для того, щоб зробити ваші бонбоньерки для весілля оригінальними, ми можемо персоналізувати їх за допомогою нанесення на них ваших ініціалів, логотипу, візерунка, малюнка, побажання або вітання. З розробкою дизайну і оформлення завжди раді допомогти наші дизайнери!

Якщо у нас немає відповідної для вас форми або розміру бонбоньерки, то ми можемо виготовити їх за вашим вимогам або по ваших кресленнях, картинкам і ескізами. Розробити потрібну форму і оптимальну конструкцію допоможуть наші конструктори!

Після того, як бонбоньерки оформлені і наповнені презентами, ми пропонуємо зробити останній штрих! Декорувати їх стрічками! Це додає бонбоньерке стилю, святковості і нарядності. У нас ви зможете визначити відповідний вам колір і вибрати потрібний розмір стрічки.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here