Оригінальний дизайн, ручна робота на Українському виробництві. Ми дуже трепетно ставимося до виготовлення стильних аксесуарів з дерева http://sharkart.com.ua/bloknoty/. Пропонуємо вашій увазі оригінальні блокноти і візитниці з дерева які послужать вам відмінним бізнес аксесуаром або корпоративним подарунком. Всі аксесуари sharkart ми виробляємо вручну з натурального масиву дерева. Кращі умільці України невпинно трудяться для того, щоб зробити цей світ ще красивішим за допомогою незвичайних і якісних речей. Незвичайні блокноти з дерев’яною обкладинкою всередині начинені оригінальної папером кольору чаю.

Вам потрібен подарунок для співробітника?

Подаруйте йому саме стильний подарунок — виберіть будь-який з наших дерев’яних аксесуарів і замовте на ньому гравіювання наприклад ініціал колеги, наші дизайнери затвердять з вами ескізи і протягом двох днів ми виготовимо вам індивідуальну продукцію під ваше замовлення.

У компанії sharkart працюють справжні професіонали, які роблять все своїми золотими руками! Це буде один з найкращих подарунків для співробітників або членів сім’ї дорогі друзі! Ми рекомендуємо вам розсмотреть такий варіант подарунка в обов’язковому порядку дорогі друзі. Так само ви знайдете дуже багато чого цікавого на сайті http://sharkart.com.ua, так що ми радимо вам обов’язково переглянути весь каталог даної компанії, можливо ви знайдете ще багато чого цікавого для себе!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here