Meizu відноситься до тих рідкісних китайським виробничим компаніям, які не починали свою діяльність з відвертого копіювання відомих світових брендів. Організована в 2003 році, вона займалася розробкою та виготовленням що стали надзвичайно популярними аудіо плеєрів. Пристрої мали фірмовий оригінальний дизайн і володіли широкими мультимедійними можливостями, включаючи якісний запис звуку і можливість програвання відеофайлів. Ви можете знайти дуже гарні чохли на мейзу на сайті https://sef.in.ua.
Було б наївно припускати, що компанія, успішно стартувала як виробник інноваційної електроніки. Вже в 2009 році Мейзу випустила перший тачфон Meizu M8, побудований на власній програмній оболонці MyMobile OS, який став надзвичайно популярним не тільки в Китаї, але і на світових ринках.
Вже стала легендарною серія Meizu MX, вперше побачила світ в 2012 році і відразу засвітилася у верхніх рядках рейтингів завдяки прекрасним споживчими якостями за досить демократичною ціною.
В даний час в асортименті компанії переважають в основному флагманські комунікатори класичної серії Meizu MX3 і Meizu MX4 pro, а також інноваційні Meizu m1 Note і Meizu m1 Note mini. Апаратна начинка всіх гаджетів містить найсучасніші чотирьох і восьми ядерні процесори, комплектуються як мінімум двома гігабайтами швидкої оперативної пам’яті LDDR-3 і внутрішніми сховищами даних від 16 до 128 гігабайт.
З метою полегшення ваги і максимального зниження ціни своїх гаджетів Meizu широко застосовує їх корпусах яскраві помітні полікарбонати і легкий м’який алюміній. У зв’язку з цим у користувачів часто виникають проблеми з захистом смартфонів від подряпин і потертостей при активній експлуатації.
Але це абсолютно не стосується постійних клієнтів нашого інтернет магазину, професійні співробітники якого підберуть оптимальні захисні аксесуари мейзу і порадять який купити чохол для мейзу по самій вигідною ціною.
Самим бюджетним рішенням буде одягнути на мейзу чохол з якісного силікону. Силіконові чохли на meizu відрізняються високою амортизуючою здатністю і добре зберігають пластиковий корпус від ударів і подряпин.
Прозорий бампер на мейзу із загартованого полікарбонату надає корпусу додаткову жорсткість, не дозволяючи зігнути телефон при перенесенні в тісних кишенях. Крім того, прозора полікарбонатна накладка для meizu не приховає ні найменшої деталі ефектного дизайну гаджета, його відтінки колірної гами і престижні логотипи.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here