Залучення передплатників в Instagram — дорога і рутинна робота. На щастя, є інструменти для автоматизації просування, які при невеликій вартості, допоможуть аккаунту набрати безліч нових передплатників за місяць. Власник у цей час зможе зосередитися на більш важливих справах.
Почнемо огляд з Instaplus — інструмент для автоматизованого залучення передплатників в instagram-аккаунт. За допомогою цього сервісу ви зможете легко і швидко набрати передплатників і автоматизувати взаємодію з ними.

Читачам Лайкни ми пропонуємо спробувати Instaplus безкоштовно протягом 7 днів.

З чого почати розкрутку?
Instaplus пропонує кілька можливостей для просування:

автоматична розстановка лайків та коментарів до фотографій;
массфоловінг;
відписка від нерелевантних акаунтів. Розпочати роботу по розкрутці instagram-аккаунта простіше всього з підписки на акаунти, яким може бути цікавий ваш продукт. Для цього досить вибрати профіль для просування, а як дії вказати підписку. Потім у розділі «Джерело» необхідно вказати параметри потенційної аудиторії.

Будь-який з доступних дій сервісу можна направити відразу на кілька джерел:

географічне положення передплатників;
хештег;
підписки передплатників конкурента;
списки користувачів.
Вибір повністю за вами. Якщо ви вже знаєте конкретні облікові записи, які ви хочете отримати, то можна задати список для Instaplus, за яким сервіс і буде працювати.

Звичайно, в Instagram, як і в будь-якій іншій соціальній мережі, є боти, тролі та інші «погані» акаунти. Щоб не витрачати час даремно, з роботи сервісу можна виключити всі небажані особистості за допомогою списків стоп-слів. Або, навпаки, залишити тільки «білі і пухнасті» облікові записи, використовуючи білі списки.

Як вибрати аудиторію для залучення
Крім цього, не варто забувати, що нам потрібна активна аудиторія. За допомогою фільтрів ви можете налаштувати просування на акаунти з великою аудиторією, які часто викладають новий контент. Або ж, навпаки, ви можете направити просування на нових користувачів Instagram. Можливо, вам будуть більш цікаві акаунти звичайних блогерів, які фотографують лише котиків перед дзеркалом. Зі свого боку Instaplus ніяк не обмежує ваші цілі. Справа залишається лише за правильними налаштуваннями фільтрів.

Наприклад, для пошуку популярних блогерів підійде фільтр з низьким числом підписок і великим числом передплатників. Також можна вказати кількість публікацій, щоб переконатися, що обліковий запис створений вже давно. Для більш повного охоплення аудиторії можна вказати хештегі, які відповідають вашому продукту, і дати завдання сервісу — автоматично пролайкать фотографії або залишити до них коментарі.

Робот з людською душею
Звичайно, будь-які задачі по автоматизації важливо максимально олюднити. Постарайтеся зробити ваші коментарі інформативними і різноманітними. Необов’язково в них давати посилання на ваш продукт або взагалі згадувати його. Головне — привернути увагу до вашого облікового запису.

Фантазуйте
Функціонал сервісу можна використовувати і нестандартним способом. Наприклад, ви вирішили запустити конкурс, в якому користувачі викладають свої фотографії з певним хештегом. Дайте Instaplus завдання — автоматично ставити «сердечка» і коментарі. Таке взаємодія з аудиторією прискорить розкрутку аккаунта, а автоматизація звільнить робочий час для більш важливих завдань.

Наостанок
Безкоштовним і приємним доповненням для користувачів Instaplus стане інструмент Findgram. Це простий інструмент для збору та аналітики instagram-акаунтів. За допомогою нього ви зможете швидко створити список передплатників для Instaplus за численними параметрами:

хто лайкал фото;
дізнатися логін користувача з ID;
передплатники і підписки запису;
лайкающие і коментують аккаунт;
хештег;
геопозиция.
Виберіть необхідний фільтр для збору інформації, і через кілька хвилин Findgram видасть докладну статистику за користувачам соціальної мережі.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here